Vizija i misija

1. VIZIJA

Kao članica Wolf grupacije težimo profesionalizmu, fleksibilnosti i prilagodljivosti nudeći po mjeri izrađene proizvode visoke kvalitete po povoljnoj cijeni i uz prisni partnerski odnos.

Želimo ostvarivati rast, profitabilnost i zadovoljstvo naših klijenata i djelatnika i etablirati se na tržištu kao jedan od top 5 isporučitelja tehnologije visoke dodane vrijednosti poput industrijskih rješenja i bazenske tehnologije. Pritom stalno gradimo svoje znanje i inovativnost kroz praćenje najmodernijih tehnologija i trendova na tržištu.

2. MISIJA

Brinemo o udobnosti i zdravlju ljudi osiguravajući idealnu klimu u prostorima u kojima borave.

Sukladno tome, svojim klijentima nudimo učinkovite sustave ventilacije i regulacije i za najzahtjevnije životne i radne prostore u industrijskim, javnim i komercijalnim zgradama.

Naše proizvode karakterizira visoka adaptivnost i kvaliteta. Visoki stupanj automatizacije i digitalizacije povećava iskoristivost i učinkovitost naših rješenja.

Nudimo svojim partnerima visoku kvalitetu, prilagodljivost i konkurentne cijene kroz efikasnost i moderne procese u lancu dodane vrijednosti.

3. STRATEGIJA

– Razvoj i proizvodnja proizvoda visoke dodane vrijednosti, prilagodljivosti, automatiziranosti te pružanje kvalitetnog servisa

– Stalno povećanje izvoza i rasta kroz razvoj i jačanje partnera te vlastito pozicioniranje unutar Wolf Grupe

– Održavati fleksibilnost na svim razinama poslovanja te orijentiranost prema kupcu, ali uz stalno poboljšanje proizvodnih procesa, kvalitete i produktivnosti