Sve o našim proizvodima, našoj povijesti, tko smo i kako smo krenuli možete naći na ostatku naše stranice, ali atmosferu Pro-Klime teško je predstaviti riječima.

Radimo u dvije proizvodne hale sa zavidnim strojnim parkom i moderno opremljenim uredima, kuhinjama s kafe aparatima, hladnjacima i svime što je potrebno da, osim u poslu, uživamo i u pauzi. Da, kod nas je odlično! Jedini problem koji imamo je što rastemo brže od parking kapaciteta. Ali i to nadoknađujemo super timovima, kolektivnim druženjima i mnogim raznolikim edukacijama.

Naše najveće vrijednosti su naši zaposlenici i njihove kompetencije. Uz programe mentorstva, uvođenja u rad i treninga za svako radno mjesto, ponosni smo i na ulaganja u buduće naraštaje putem stipendiranja strukovnih zanimanja i praksi tako da nam se slobodno javite i ako ste učenici ili studenti. Intenzivno radimo na PRO-KLIMA Akademiji koja omogućuje poslovni i osobni razvoj polaznicima ulaganjem u stjecanje znanja i vještina iskoristivih u poslovnom i privatnom životu. Uspješnu razmjenu znanja potičemo i s poslovnim partnerima iz cijelog svijeta te sa središnjicom u Njemačkoj. Svi naši djelatnici sudjeluju u donošenju odluka, a za svoje dobre ideje su nagrađeni, osobno u financijskom i grupno u obliku zajedničkih aktivnosti poput posebnih teambuildinga.

Vodimo se principima pružanja dobrog primjera, timskog načina razmišljanja, fokusiranja na izazove i razvoj, stvaranja prilika, dobre komunikacije, pružanja kvalitetnih povratnih informacija, iskrenosti te učinkovite kulture sastanaka i donošenja jasnih odluka.

Ako se vidite u našem timu i smatrate da možete doprinijeti našoj dobroj atmosferi, javite nam se preko postojećih oglasa na www.moj-posao.net ili na karijere@proklima.hr.

Naše klima komore mijenjaju zrak po cijelom svijetu – pročišćuju bolnice, ventiliraju lakirnice najpoznatijih autokompanija, hlade najveće svjetske baze podataka… Pridružite nam se i udahnite promjenu!

Veselimo se vašim prijavama!