Otvorenje novog postrojenja

Otvorenje novog postrojenja

2019. godina je za PRO-KLIMU bila godina pozitivnih promjena. Osim brojnih uspješnih projekata za klijente, drago nam je objaviti da smo realizirali i onaj najznačajniji za naš daljnji razvoj – izgradnju nove proizvodno-poslovne zgrade.

Preko 4000 m2 novog postrojenja funkcionalna je nadogradnja postojećem prostorima PRO-KLIME koja nam osigurava adekvatnije skladišne i proizvodne kapacitete te povećanje obujma proizvodnje prateći suvremene tehnologije i lean proizvodnju.

Prostori modernog dizajna osmišljeni za poticanje učinkovitosti, olakšanu komunikaciju, ali i trenutke opuštanja omogućuju ono što je u srži naše kulture: kooperativnost, fleksibilnost i pozitivna radna atmosfera jer upravo motivirani zaposlenici i zadovoljni klijenti najveća su vrijednost naše tvrtke.

Realizacija ovog projekta temelj je rasta naše organizacije i produktivnosti te vjerujemo da će pozitivne utjecaje imati i na lokalnu zajednicu otvaranjem novih radnih mjesta i stvaranjem ljepše perspektive u zajednici.

Kako smo se proveli na otvorenju i prve dojmove novih prostora pogledajte u videu:“

Ostale vijesti

 • PRO-KLIMA u Prishtina Mallu

  PRO-KLIMA u Prishtina Mallu

  PRO-KLIMA je glavni dobavljač ventilacijske opreme na još jednom mega projektu – Prishtina Mall. Pročitajte više...

 • POVEŽITE SE SA SVOJOM KLIMAKOMOROM IZ UDOBNOSTI NALONJAČA!

  POVEŽITE SE SA SVOJOM KLIMA KOMOROM IZ UDOBNOSTI NASLONJAČA!

  CLIMATIX IC, Daljinski nadzor, upravljanje i pametna dijagnostika Daljinski sustav za dijagnostiku i upravljanje u oblaku posebno je dizajniran za visoko učinkoviti nadzor klima komora. Aplikacija kontinuirano bilježi sve podatke o radu sustava i pohranjuje ih. Mogućnost slobodnog konfiguriranja ključnih točaka, sukladno projektnim potrebama.

 • Dubai Marina Gate

  Dubai Marina Gate

  U sklopu naše rastuće suradnje s partnerima iz UAE, ponosni smo objaviti da smo dio projekta Marina Gate u jednoj od najpopularnijih destinacija u Dubaiju.

 • Koronavirus – obavijest partnerima

  Koronavirus – obavijest partnerima

  Poštovani partneri, s ciljem transparentnog informiranja o stanju koronavirusa u našem poduzeću Pro-Klima želim vas obavijestiti da u ovome trenutku Društvu nema infekcije i da se većina operacija odvija normalno i punim kapacitetima. Provedene su nužne mjere predostrožnosti i definirani scenariji neometanog funkcioniranja čak i u slučaju pojave mogućih slučajeva zaraze.

 • Izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona

  Izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona

  Operativni program: Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Dana 23.11.2017. tvrtka PRO-KLIMA d.o.o. započela je provedbu projekta izgradnje fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona. U okviru projekta predviđena je izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za vlastitu potrošnju snage 350,0 kW, koja se sastoji od 1349 modula snage 305 W. Izgradnjom fotonaponske elektrane smanjit će se potrošnja električne energije iz konvencionalnih izvora dobivanjem energije za potrebe proizvodnog pogona iz OIE.

 • VDI POOL web aplikacija

  VDI POOL web aplikacija

  PRO-KLIMA je razvila VDI POOL web aplikaciju za izračun potrebne količine zraka za odvlaživanje bazenskog prostora i brzi odabir standardne klima komore s integriranom automatskom regulacijom za izračunate uvjete. S ciljem da olakšamo suradnicima rad s našim asortimanom stvorili smo alat kojime u samo nekoliko trenutaka jednostavnim unosom parametara, dodatnih funkcionalnosti bazena i karakteristika prostora možete dobiti detaljne izračune potrebne količine zraka za bazenske prostore prema smjernici VDI 2089-1:2010 (Technische Gebäudeausrüstung von Schwimmbädern), kao i informacije o klima komori dizajniranoj prema specifičnim potrebama bazenskih prostora.