Koronavirus – obavijest partnerima

Koronavirus – obavijest partnerima

Koronavirus – obavijest partnerima

Poštovani partneri,
s ciljem transparentnog informiranja o stanju koronavirusa u našem poduzeću Pro-Klima želim vas obavijestiti da u ovome trenutku Društvu nema infekcije i da se većina operacija odvija normalno i punim kapacitetima.

Provedene su nužne mjere predostrožnosti i definirani scenariji neometanog funkcioniranja čak i u slučaju pojave mogućih slučajeva zaraze.

Zajedno s našim krovnim poduzećem u Njemačkoj radimo na organizaciji naših opskrbnih lanaca, budući da nam je trenutno najveći izazov činjenica da se većina naših dobavljača nalazi u zaraženim područjima te se njihov odziv i rok isporuke može produžiti.

Poduzete mjere ulijevaju nam povjerenje da u narednom periodu nećemo imati ozbiljnih problema s isporukama.

Jedina iznimka su servisne intervencije. Neke od njih će morati biti odgođene, odnosno smanjene na minimum.

Budući da se situacija mijenja vrlo dinamično te da na istu možemo samo ograničeno utjecati, molim vas za vaše strpljenje i razumijevanje u narednom periodu. O daljnjem razvoju situacije bit ćete pravovremeno informirani od strane naših službi.

U nadi da će se ova izuzetna situacija završiti što je brže moguće, želimo dobro zdravlje vama, vašim bližnjima i zaposlenicima!

 

 Tomislav Cikač, predsjednik Uprave

Ostale vijesti

 • POVEŽITE SE SA SVOJOM KLIMAKOMOROM IZ UDOBNOSTI NALONJAČA!

  POVEŽITE SE SA SVOJOM KLIMA KOMOROM IZ UDOBNOSTI NASLONJAČA!

  CLIMATIX IC, Daljinski nadzor, upravljanje i pametna dijagnostika Daljinski sustav za dijagnostiku i upravljanje u oblaku posebno je dizajniran za visoko učinkoviti nadzor klima komora. Aplikacija kontinuirano bilježi sve podatke o radu sustava i pohranjuje ih. Mogućnost slobodnog konfiguriranja ključnih točaka, sukladno projektnim potrebama.

 • WOLF – AirPurifier

  WOLF – AirPurifier

  „S ponosom predstavljamo novi WOLF uređaj za pročišćavanje zraka! U najvećem jeku pandemije, tvrtka WOLF kao vodeći proizvođač ventilacijskih sustava, razvila je novi proizvod - AirPurifier, savršeno i jednostavno rješenje za kvalitetan i zdrav zrak u zatvorenim prostorima.

 • Dubai Marina Gate

  Dubai Marina Gate

  U sklopu naše rastuće suradnje s partnerima iz UAE, ponosni smo objaviti da smo dio projekta Marina Gate u jednoj od najpopularnijih destinacija u Dubaiju.

 • Izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona

  Izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona

  Operativni program: Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Dana 23.11.2017. tvrtka PRO-KLIMA d.o.o. započela je provedbu projekta izgradnje fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona. U okviru projekta predviđena je izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za vlastitu potrošnju snage 350,0 kW, koja se sastoji od 1349 modula snage 305 W. Izgradnjom fotonaponske elektrane smanjit će se potrošnja električne energije iz konvencionalnih izvora dobivanjem energije za potrebe proizvodnog pogona iz OIE.

 • Otvorenje novog postrojenja

  Otvorenje novog postrojenja

  2019. godina je za PRO-KLIMU bila godina pozitivnih promjena. Osim brojnih uspješnih projekata za klijente, drago nam je objaviti da smo realizirali i onaj najznačajniji za naš daljnji razvoj – izgradnju nove proizvodno-poslovne zgrade.

 • VDI POOL web aplikacija

  VDI POOL web aplikacija

  PRO-KLIMA je razvila VDI POOL web aplikaciju za izračun potrebne količine zraka za odvlaživanje bazenskog prostora i brzi odabir standardne klima komore s integriranom automatskom regulacijom za izračunate uvjete. S ciljem da olakšamo suradnicima rad s našim asortimanom stvorili smo alat kojime u samo nekoliko trenutaka jednostavnim unosom parametara, dodatnih funkcionalnosti bazena i karakteristika prostora možete dobiti detaljne izračune potrebne količine zraka za bazenske prostore prema smjernici VDI 2089-1:2010 (Technische Gebäudeausrüstung von Schwimmbädern), kao i informacije o klima komori dizajniranoj prema specifičnim potrebama bazenskih prostora.