Servis i održavanje

PRO-KLIMA nudi široku lepezu usluga servisa i održavanja svojim kupcima.  Možemo Vam pomoći pri rješavanju problema i kvarova na uređajima, a naši iskusni serviseri brzo dolaze na bilo koju lokaciju, bilo kada, u punoj opremi i spremni za pomoć.

Do problema s uređajima najčešće dolazi zbog nedostatka odgovarajućeg održavanja, a problemi koji proizlaze iz zastoja uređaja mogu uzrokovati i velike probleme za odvijanje radnih procesa i drugih funkcija u Vašim prostorima. Stoga brigu o održavanju uređaja možete s punim povjerenjem prepustiti našim djelatnicima, model učestalosti i opsega ostaju u potpunosti Vaš izbor, a svojem ćete uređaju omogućiti siguran i dugotrajan rad.

Svi dijelovi uređaja koji zahtijevaju redovitu izmjenu poput filtera, klinastog remenja, ali i svi drugi dijelovi (ventilatori, motori, izmjenjivači topline itd.) dostupni su u našoj ponudi koja sadrži samo originalne i kvalitetne dijelove. Osim toga, naše servisno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju za savjet, ugradnju ili pomoć.

Servisni zahtjev