VDI POOL web aplikacija

VDI POOL web aplikacija

PRO-KLIMA je razvila VDI POOL web aplikaciju za izračun potrebne količine zraka za odvlaživanje bazenskog prostora i brzi odabir standardne klima komore s integriranom automatskom regulacijom za izračunate uvjete.

S ciljem da olakšamo suradnicima rad s našim asortimanom stvorili smo alat kojime u samo nekoliko trenutaka jednostavnim unosom parametara, dodatnih funkcionalnosti bazena i karakteristika prostora možete dobiti detaljne izračune potrebne količine zraka za bazenske prostore prema smjernici VDI 2089-1:2010 (Technische Gebäudeausrüstung von Schwimmbädern), kao i informacije o klima komori dizajniranoj prema specifičnim potrebama bazenskih prostora.

Ispunjavanjem potrebnih polja program automatski odabire osnovnu verziju kompaktne bazenske klima komore ProkPOOL ili modularnu izvedbu POOL klima komora nazivnog protoka prema odgovarajućem izračunu, a Vama kao registriranom korisniku nudi pristup izračunu prema VDI smjernici, tehničke podatke, Mollierov h-x dijagram, tender tekst s opisom proizvoda te nacrt uređaja u DWG formatu kao i opciju skidanja cjelokupne dokumentacije u .zip formatu.

Na temelju osnovnog izračuna direktno s web stranice aplikacije možete poslati upit našoj prodaji koja će Vam dati detaljnije informacije o proizvodu te po potrebi ponuditi dodatne opcije za vaš projekt.

Kako biste testirali našu novu VDI Pool aplikaciju i provjerili zašto smo jedan od vodećih proizvođača tehnologije za bazenske prostore možete se samostalno registrirati na niže navedenoj web stranici aplikacije ili kontaktirati našu prodajnu mrežu i predstavnike za više informacija.

Veselimo se Vašim komentarima, upitima i olakšanoj, sve uspješnijoj suradnji.

Link

apps.proklima.hr

 

 

Ostale vijesti

 • Koronavirus – obavijest partnerima

  Koronavirus – obavijest partnerima

  Poštovani partneri, s ciljem transparentnog informiranja o stanju koronavirusa u našem poduzeću Pro-Klima želim vas obavijestiti da u ovome trenutku Društvu nema infekcije i da se većina operacija odvija normalno i punim kapacitetima. Provedene su nužne mjere predostrožnosti i definirani scenariji neometanog funkcioniranja čak i u slučaju pojave mogućih slučajeva zaraze.

 • Izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona

  Izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona

  Operativni program: Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Dana 23.11.2017. tvrtka PRO-KLIMA d.o.o. započela je provedbu projekta izgradnje fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za potrebe proizvodnog pogona. U okviru projekta predviđena je izgradnja fotonaponske elektrane PRO-KLIMA za vlastitu potrošnju snage 350,0 kW, koja se sastoji od 1349 modula snage 305 W. Izgradnjom fotonaponske elektrane smanjit će se potrošnja električne energije iz konvencionalnih izvora dobivanjem energije za potrebe proizvodnog pogona iz OIE.

 • Otvorenje novog postrojenja

  Otvorenje novog postrojenja

  2019. godina je za PRO-KLIMU bila godina pozitivnih promjena. Osim brojnih uspješnih projekata za klijente, drago nam je objaviti da smo realizirali i onaj najznačajniji za naš daljnji razvoj – izgradnju nove proizvodno-poslovne zgrade.