Vijesti

Vijesti

 • GRADIMO ZA BUDUĆNOST – POSTAVLJEN KAMEN TEMELJAC

  GRADIMO ZA BUDUĆNOST – POSTAVLJEN KAMEN TEMELJAC

  31. siječnja 2019. službeno smo započeli izgradnju nove proizvodno-poslovne zgrade na lokaciji središnjice u Samoboru. S preko 4000m2 novih moderno opremljenih ureda i proizvodnih kapaciteta, PRO-KLIMA nastavlja pozitivan trend rasta i razvoja. Postavljanju kamena temeljca prisustovali su članovi Uprave PRO-KLIME i WOLF grupacije.

 • VDI POOL web aplikacija

  VDI POOL web aplikacija

  PRO-KLIMA je razvila VDI POOL web aplikaciju za izračun potrebne količine zraka za odvlaživanje bazenskog prostora i brzi odabir standardne klima komore s integriranom automatskom regulacijom za izračunate uvjete. S ciljem da olakšamo suradnicima rad s našim asortimanom stvorili smo alat kojime u samo nekoliko trenutaka jednostavnim unosom parametara, dodatnih funkcionalnosti bazena i karakteristika prostora možete dobiti detaljne izračune potrebne količine zraka za bazenske prostore prema smjernici VDI 2089-1:2010 (Technische Gebäudeausrüstung von Schwimmbädern), kao i informacije o klima komori dizajniranoj prema specifičnim potrebama bazenskih prostora.

 • 06 - The Big 5

  THE BIG 5

  PRO-KLIMA opet sudjeluje na THE BIG 5 sajmu u Dubaiu. Sajam će se održati u Dubai World Trade Center-u od 26. do 29. studenog 2017. Sudjelujemo zajedno s partnerskom tvrtkom Techserve Air Conditioning Trading LLC, a možete nas naći na štandu Z5 E97. Veselimo se Vašem posjetu!

 • 04-Završna faza projekta TOP

  Završna faza projekta TOP-Tehnološka Obnova proizvodnje

  Ponosno objavljujemo da smo ušli u završnu fazu realizacije projekta TOP-Tehnološka Obnova proizvodnje započetog 1. ožujka 2014. uz financijsku potporu Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 27.357.369,00 kn. Okosnica našeg projekta je potpuno automatizirana, visoko učinkovita Salvagnini proizvodna linija S4+P4 za pohranu, probijanje, rezanje i savijanje lima. Salvagnini linija sada je u potpunosti sastavljena u pogonu PRO-KLIME, te su u tijeku testiranja i pripreme za primopredaju.

 • 05 - Završen TOP projekt

  Završen TOP projekt

  PRO-KLIMA je početkom 2014. uz pomoć Europske Unije i Strukturnih fondova započela projekt tehnološke obnove proizvodnje – "TOP" projekt. Projektni tim sastavljen od 13 članova uspješno je stvorio i radio na projektu vrijednom 27.357.369,00 kn kroz dvije godine.

 • 03 - WOLF

  Podružnica CENTROTEC-a pripojila hrvatskog proizvođača opreme za klimatizaciju i ventilaciju PRO-KLIMA

  Wolf, vodeći specijalist za grijanje i klimatizaciju, član grupe CENTROTEC Sustainable AG, preuzima PRO-KLIMA d.o.o .,hrvatskog proizvođača opreme za klimatizaciju i ventilaciju. Ova tvrtka, koja se nalazi u Samoboru kraj Zagreba, vodeća je na hrvatskom tržištu sa 55 postotnim izvozom u susjedne zemlje jugoistočne Europe, Rusiju, Njemačku i Austriju. Prošle godine PRO-KLIMA je imala prihode oko 13 milijuna eura. Ovo preuzimanje otvara CENTROTEC-u pristup na tržište u kojemu je do ovog trenutka bio prisutan minimalno.

 • 02 - BV Mode

  BV Mode

  Bureau Veritas kao jedan od vodećih svjetskih certifikacijskih kuća za nadzor, klasifikaciju i certifikaciju s 180 godišnjim iskustvom, potvrdio je nedavno našu predanost proizvodnji i poštivanju procedura sustava kvalitete – prema zahtjevima NR320. Original certifikata ponosno je izložen na našem „zidu časti“ u dvorani za sastanke naše tvrtke.

 • 01 - Adresa sjedišta

  Nova adresa sjedišta

  Poštovani partneri, Tvrtka PRO-KLIMA d.o.o. promijenila je adresu sjedišta. Nova adresa sjedišta je Gradna 78 E, 10430 Samobor